Tårtverkstad

Bättre sent än aldrig! The making of the cake...

Se till att hålla koll på vilken tårtform som är vilken, annars kan hjärtat hamna upp-och-ner. Häll i smeten och in i ugnen!


Tippa ur kakan ut formen....


...och fyll med valfritt godis - här hallonmousse.


Kommer du ihåg vilken del som var vilken? Bra, lägg ihop tårtbottnarna (fyllning mot fyllning) och dekorera efter tycke och smak. Klart!


Kommentarer
Postat av: Moster

Hej! Vad bra att du har gjort en sån fin beskrivning! Jag tänkte att jag skulle göra tårtan med Emilia på onsdag, då Peter och Eva ska åka ner i gruvan. Hoppas att ni har en bra helg.

Glad Påsk.

Moster

2010-04-02 @ 18:40:03

------------------------------

Gör mig glad och lämna gärna en kommentar!

Din kommentar kommer att synas efter att jag godkänt den. Observera att reklam och spam inte kommer att publiceras.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0