SAMS och certifierad expert

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting i bloggen, men det får jag se till att gottgöra! En boksammanfattning är på gång, tillsammans med ett inlägg i serien Femton böcker.
 
Så varför har jag varit så frånvarande? Jo, det beror helt enkelt på en stockholmsresa. I torsdags åkte jag upp till Stockholm för att vara med på SAMS-dagarna, som innebar två dagars konferens och workshop inom underhåll och asset management. Det var riktigt bra föreläsningar som spände över allt från tjänsteinnovation till samarbete för att ta fram standarder. För mig som inte sysslar med skruv och mutter var det helt perfekt - det är ju det här jag håller på med och vill jobba vidare med.
 
Jag valde att delta på en workshop om Asset management, som leddes av Bradley Peterson (Strategic Asset Management International, USA). Det var väldigt intressant särskilt då han fokuserade på performance culture, dvs hur kulturen i ett företag påverkar dess resultat. Inget konstigt i sig men ändå något som förbises av många i ledande ställning.
 
På kvällen var det middag och utdelning av EFNMS två certifikat: European Experts in Maintenance Management och European Maintenance Technician Specialist. Det var ett tag sedan jag gjorde tentamen men jag kunde inte få ut certifikatet innan jag hade fem års arbetslivserfarenhet inom underhåll, och därför står mitt gamla efternamn på certifikatet. Lite kul faktiskt.
 
Igår var jag helt slut när jag kom hem. Tågresan gick väldigt bra, vi var i tid vilket jag tyvärr var väldigt förvånad över (just den avgången är sen i 70% av fallen). Men jag var inte vaken många minuter efter att jag kommit in genom dörren...
 
Inför middagen. Uj, vad jag ser allvarlig ut...
 
Certifikatet. Jepp, jag skryter.
 
Vi fick även en pin att ha på kavajslaget
 
En vettig tidning, aloe vera-dryck och enkelplatsen på tåget. Bästa hemresan!
 
 

Kommentarer
Postat av: Elsa

Hej Grattis än en gång, fint inlägg du gjort synd bara att fotona inte syns mer än som tunna lodräta streck.PS jag är jätte stolt :)

Svar: Tackar! :) Men vad konstigt att bilderna inte syns! Ska undersöka vad som kan ha hänt där.
Uppdatering: Jag hade förminskat bilderna, kan vara det som var bekymret. Lade in dem i originalstorlek nu, hoppas det fungerar bättre.
Doktor Glas

2012-11-17 @ 19:47:39
Postat av: Elsa

Ja nu fick jag se de fina bilderna :)

2012-11-18 @ 10:58:31

------------------------------

Gör mig glad och lämna gärna en kommentar!

Din kommentar kommer att synas efter att jag godkänt den. Observera att reklam och spam inte kommer att publiceras.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0