Isabel Marant pour H&M

Det kommer alltså att bli masshysteri kring den här kollektionen? Än en gång står jag som ett frågetecken till modeindustrin. Har vi inte sett de här plaggen tidigare? Dambyxorna liknar några från nelly.com och damjackan var väl populär bland mopedkillarna på det glada 80-talet. Dessutom är det få, om några, plagg som är särskilt snygga eller smickrande. Det krävs en pinnsmal brud och en sjuhelvetes attityd för att bära upp (=dölja) kläderna. Det enda som såg ok ut (men ack så standard) var kapporna.
Uppenbarligen gillar folk grejerna men själv vill jag inte betala överpris för en helt vanlig tischa (låt hellre pengarna gå till de som syr plagget) eller klä mig som en uteliggare. Men men, jag kommer förstås inte att köpa plaggen heller.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elsa

Håller med dig det var inte nytt, ser ut som secondhand :)

2013-11-07 @ 10:54:15
Postat av: tantaugusta

Hahaha, jag håller med dig. Men å andra sidan, hur lätt kan det vara att göra nyskapande kollektioner så länge man ändå vill göra något som vanliga människor kan bära. Tycker det mesta är sig likt från säsong till säsong, bara färger på accessorarer som ändrar sig lite. Eller så är det bara min modeblindhet som talar här ;)

2013-11-09 @ 10:35:13
URL: http://tantaugustastekopp.wordpress.com

------------------------------

Gör mig glad och lämna gärna en kommentar!

Din kommentar kommer att synas efter att jag godkänt den. Observera att reklam och spam inte kommer att publiceras.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0