Sköna söndag

Det blev sent igår också, vi hade mat och prat hemma hos oss. Vi fixade potatisgratäng och M hade tagit med sig lammracks. Ingen av oss hade lagat det innan så det var lite spännande men resultatet blev helt fantastiskt! Väldigt god smak och köttet var otroligt mört. Dessutom kunde hon verkligen göra rödvinssås (något jag är helkass på). Funderar allvarligt på att anlita henne som kock framöver, känns som en bra investering!
 
Idag har det varit lite slöare. Pojken har fortsatt med garderobsbygget medan min största insats var att läsa ut Pythians anvisningar. Och så hann vi med en liten promenad i det vackra vårvädret innan solen försvann. Nu blir det Tropico tills pizzan anländer!
 
 

Citron- och apelsincheesecake

Påsklunchens dessert blev en citron- och apelsincheesecake. Den blir rejält hög, min springform räckte precis! Skulle gissa att den räcker till 14 rejäla bitar ungefär.

 
Pajbotten:
250 g digestivekex
100 g smör
 
Fyllning:
5 st gelatinblad
5 dl vispgrädde
6 st äggulor
3,2 dl florsocker
500 g färskost (cream cheese)
1,5 dl färskpressad citronsaft
 
Geléglasyr:
4 dl färskpressad apelsinsaft
3 st gelatinblad
 
Smält smöret och blanda med krossade digestivekex. Tryck ut bottnen i en springform och grädda fem minuter i 175 grader. Låt svalna helt.
 
Lägg gelantinbladen till fyllningen i blöt i kallt vatten. Vispa upp grädden lätt och vispa sedan ihop färskosten med lite av grädden. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Värm ca 0,5 dl citronsaft i micro, lägg i gelantinbladen och rör tills det löst sig helt. Häll i resten av citronsaften så att det kyls ner.
Blanda ihop grädde, färskost, äggblandning och citronsaft och häll över pajbottnen. Ställ in i frysen i minst två timmar (hit kan du förbereda några dagar innan).
 
Samma dag som cheesecaken ska serveras läggs gelén på.
 
Lägg gelantinblad i blöt i kallt vatten. Pressa apelsiner (det gick åt fem apelsiner för mig, tror jag) och värm ca 0,5 dl i micron. Blanda i gelantinbladen och rör tills de smält ner helt. Blanda i resten av apelsinjuicen och häll blandningen över cheesecaken. Låt stelna i kylen ca två timmar.
 
Garnera med physalis eller annat kul.

God morgon!

Fördelen med att vakna lite för tidigt för att gå upp men lite för sent för att somna om är att man får mycket läst. Nu har jag hunnit ca 170 sidor in i Pythians anvisningar och trots att jag knappt vill släppa boken är det ändå dags för en paus. Man kan ju få liggsår mitt i all bekvämlighet...
 
God morgon!
 
 

Påsklunch med kompisarna

Idag blev det påsklunch med knytkalas hos R&A. Tänkte fresta med en bild på efterrätten, recept kommer imorgon.


Påskpuss

Titta vad jag fick av min älskade Pojke!
Mmmm! Choklad!
 
 

Surt, sa räven

Vad surt! Jag tänkte hämta lite böcker på biblioteket när jag ändå hade vägarna förbi men det sket sig... Hade kollat på hemsidan och där stod det inget om kortare öppettid idag, därför blev jag väldigt besviken när de stängde redan klockan 12! Blä, jag som ville veta mer om hur det gick för kejsarinnan...

Kläder till fånen

Jag behöver verkligen ett nytt skal till min lilla fån. Kanske något av dessa?
 
 
 
 

Läslusten kom tillbaka

Efter en lång tids torka kom läslusten tillbaka, tack vare Kejsarinnan Orkidé av Anchee Min. Jag började bläddra i den för ungefär en månad sedan men började inte läsa ordentligt förrän i början av veckan. Nu är boken slut och jag kommer definitivt att låna fortsättningen Den sista kejsarinnan så snart som möjligt. Tyvärr vet jag allt för lite om Kinas historia - att läsa Kejsarinnan Orkidé fick igång min nyfikenhet och det var precis det jag behövde just nu. För i verkliga livet känns det som att min hjärna bara samlar mossa och jag behövde verkligen ett annat perspektiv för att inte mumifieras helt och hållet.

Kokospanerad fisk med stekt grönsaksris

Idag blev det kokospanerad fisk med stekt grönsaksris till middag. Jag gillar verkligen kombinationen kokos och ingefära i fisken!
 
 
Stekt ris:
150 g morötter
200 g broccoli
0,5 rödlök
2 uppvispade ägg
4 portioner kokt ris
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Chilikrydda
 
Kokospanerad fisk:
400 g fryst sejfilé eller annan vit fiskfilé
1 msk soja
3 krm salt
4 krm malen ingefära
0,5 dl kokosflingor till panering
0,5 dl mjöl
 
Koka riset enligt förpackningen.
Strimla morötterna tunt och dela broccolin i små buketter. Stek i smör eller olja. Finhacka rödlöken och låt den steka med.
Tillsätt lite olivolja. Häll i ägg och ris, låt steka tills allt är varmt, smaka av med salt, peppar och chili (jag använde "chili explosion").
 
Rosta kokosflingorna i en torr och het stekpanna. Blanda med mjölet till paneringen.
Blanda soja, salt och ingefära. Blir det klumpar av ingefäran så låt det stå en stund, då löser det upp sig lättare.
Skär fisken i bitar, ca 4*4 cm stora, och pensla med sojablandningen. Vänd sedan fisken i mjölblandningen och stek bitarna i smör tills de är klara.
 
 

Vårtecken

Jag tror att jag har ett litet hål i strumpan...


Frasiga våfflor

Idag är det våffeldagen. Jajjemän! Jag körde på ett recept som jag hittade hos Made by Mary. Det är garanterat de onyttigaste våfflorna jag ätit, men nästa gång stoppar jag nog sockret i istället för på våfflan. Förrsten, nästa gång provar jag säkert något helt annat. Tidigare har det blivit "våfflor" LCHF-style och matiga spenatvåfflor (goda!).
Årets frasvåfflor
 
Recept
5 dl vetemjöl
2 nypor salt
2 tsk äkta vaniljsocker
4 dl kallt mineralvatten
4 dl vispgrädde
4 msk smält smör
 
Vispa ihop vetemjöl, salt, vaniljsocker och mineralvatten.
Vispa grädden fast och rör i den i mineralvattensgeggan.
Rör i smöret och grädda våfflorna.
Servera med socker, sylt och grädde.
 
 

Felsynkad

Idag är en riktigt fin vårdag. Solen skiner, det är vindstilla och buskarna är pyntade med påskris. Och i min hjärna går Jingle bells på repeat...


Min planteringslista

Okej, det blev inget bårdpill i helgen. Men garderoben är hemburen och klar att monteras, några kökslådor fick sig en rejäl omgång och nästan alla plantor är omskolade. Jag gjorde dessutom en lista över plantstatusen så här långt (vad jag haroch hur många samt antal jag vill behålla själv) eftersom jag nu insett att det blev lite mycket i år igen. Och eftersom jag börjat söka adoptivföräldrar åt raringarna så måste jag ha något system för att komma ihåg vilken planta som skulle till vem. Sagt och gjort, så här ser det ut i fönstrena hemma hos oss just nu:
 
Chili
'Jamaican Bell' - 7 plantor
'Jamaican Bell' (öppet pollinerade) - 18 plantor
'Hot Lemon' - 4 plantor
'Peter pepper' - 10 plantor
'Nepalese Bell' - 5 plantor
'Hungarian black' - 12 plantor
'Isacs cayenne' (från cayenneplantor jag fick av en kollega förra sommaren, öppet pollinerade och har växt jämte både paprika och habanero så resultatet kan bli precis vad som helst i år) - 16 plantor
'Chiluacle Negro' (öppet pollinerade) - 13 plantor
 
Övrigt
Körsbärstomat - 32 plantor
Zucchini - 'Nano verde di milano' - 5 plantor
Zucchini - 'Grisette de provance' - 5 plantor
Djungelgurka (Mexikansk musmelon) - 8 plantor
Vattenmelon - 'Sugar Baby' - 7 plantor
Kronärtskocka - 'Green Globe' - 15 plantor
Tagetes - 'Tomato Growing Secret' - 19 plantor
 
 
 Min lista i word-format
 
 

Utebliven lunch

Jag tänkte äta upp gårdagens rester (klyftpotatis) till lunch. Men sedan så tänkte jag "äsch, är det inte bättre att jag lägger allt på köksgolvet istället?". Sagt och gjort...

Så var det söndag

Igår kom D förbi för att titta på hur enkelt eller svårt det skulle vara att riva ut de gamla inbyggda garderoberna. Jättelätt visade det sig och en timme senare var de borta. Så nu har jag skickat grabbsen till Ikea för att köpa nya fina garderober och jag ska se vad jag kan göra åt bårderna.
 
 
Ett hål i väggen
 
Bårder från åttiotalet i mitten, tapeter från tidig Krita till höger
 
 

Fika och fint väder

Snabb sammanfattning av dagen: Promenad med P3 dokumentär i öronen och solen i ögonen, prata pyssel och trädgård med goa A, två sorters fika med D och nu rivning av garderob. Inte så illa en lördag!
 
 

Två till priset av en?

Jag brukar slösurfa runt på Tradera ibland, men jag kan inte låta bli att häpna över hur svårt det verkar vara att skriva ihop ord. Det gäller allt från annonser till foruminlägg.

Butiker och nätannonser brukar vara mest särskrivningsskadade medan forumen dräller av människor som inte kan skilja på "de" och "dem". Ibland blir jag lite orolig för hur mycket skada man egentligen tar...


Eldnatt

Inatt har jag vaknat inte en utan två gånger. Av halsbränna. Känns rätt sjukt att man skulle vakna av det, men det gjorde ont som f*n. Och trött är jag nu.


Full pott

Ibland får man vara lite stolt, eller hur! Nu är det "bara" tentan kvar sedan är jag klar med arbetsrätten.
 
 
 

Tan - Margareta Lindholm

Margareta Lindholms gripande roman är baserad på den sanna historien om Monsieur Leborgne, mannen som bara kunde säga Tan. Monsieur Leborgne var den berömde neurologen Paul Brocas första kända patient. 1840 är han trettio år. Han har helt förlorat förmågan att tala, och drabbas av svåra epileptiska anfall. Hans syster Beatrice tar honom till sjukhuset Bicêtre i Paris. Någon måste veta varför talförmågan har berövats honom, när han förstår allt som sägs. Trots sitt allt sämre tillstånd har han fortfarande hopp om att en dag åter kunna tala. Monsieur Leborgne lever på sjukhuset Bicêtre fram till sin död, 21 år senare. De enda ord han yttrar under dessa år är Tan.
 
Saxat från Bokus
 
 
 
Huvudpersonen Monsieur Leborgne har funnits på riktigt. Han kunde inte tala, han bodde tjugo år på sjukhuset i Bicêtre och hans hjärna bidrog till fantastiska medicinska upptäkter (den ligger nu inlagd i sprit på Musée de l´Homme i Paris). Med hjälp av Monsieur Leborgne kunde neurologen Paul Broca fastställa var i hjärnan talförmågan finns (det sk Brocas centrum). Leborgne var Brocas första kända patient men mycket mer vet man inte om honom. 
 
Jag gillade verkligen Tan, mycket på grund av språket - eller snarare tystnaden. Hela boken är väldigt lågmäld med dramat mellan raderna. Jag läste efteråt att författaren själv tidigare drabbats av stroke och afasi, kanske är det det som lyser igenom och därför hon så väl kan förmedla frustrationen av att förstå men inte göra sig förstådd. Det händer mycket under Tans tjugo år på sjukhuset men det förklaras inte i så många ord. Tan upplever både glädje, sorg och övergrepp, allt i samma lågmälda ton. Visst förnimmer vi hans känslor även om de inte alltid är så uttalade.
 
Och är det inte så känslor fungerar? Vi sätter kanske inte alltid just ord på det vi känner. Ett hastigt slag i bordet visar frustration eller ilska, men vad tänker vi just då? Förmodligen inte så mycket i ord.
 
 
 

...Och så blev klockan kväll

Jag hade stora planer på att både skriva intressanta inlägg och att göra klart boksammanfattningen av Tan men det sket sig. Fastnade istället framför foliehattstrådar á la den här. Kändisar vill göra oss deprimerade med Illuminati-symboler så att Rockefeller-familjen kan ta över världen. Typ. Och inte fan kan jag tävla med ett sådant inlägg!
 
 
 

Fääärdig

Fnork! Sista inlämningsuppgiften är nu inskickad. Jag är inte nöjd, jag hade kunnat skriva ihop något bättre vad gäller rättspraxis men nu går ögonen i kors så det känns inte lönt att plåga sig. Lite synd om jag skulle bryta full-pott-på-inlämningsuppgifter-sviten, men det är ju en dag imorgon också. Med jobb. Som jag har betalt för. Och slutligen lite fackligt på det.
 
Imorgon ska jag dessutom fightas med diskberget, wish me luck!

Plågsam plantering

Nu har jag planterat om ett gäng chili, musmelon, kinesisk vitlök och akleja. Det var en plågsam upplevelse. Inte för att det är tråkigt att plantera om, utan för att Lilla Al-Fadji satte igång på P3 och jag orkade inte gå in och tvätta om mig för att byta kanal. Jäkla skitprogram. Inte roligt för fem öre och han är enbart enerverande. Lite femåring leker radio. Och ja, han ser dessutom ut som han låter.
 
Lilla Al-Annoying
 

Snyggskatt

Hahaha! Vilket idiotiskt förslag! Kan nästan tro att någon är lite bitter...
 
 
"Professorn Morinaga Takuro i Japan säger sig ha en lösning på det minskade barnafödandet i landet. Han vill införa en snyggskatt för attraktiva män.
– Det kommer bli lättare för fula män att hitta kärleken, säger professorn."
Aftonbladet
 

Google Reader går i graven

De senaste dagarna har jag läst ett antal artiklar om att Google lägger ner Google Reader pga bristande intresse. Besvikna supportrar har startat namninsamlingar för att försöka övertyga Google om att behålla tjänsten.
Jag har bara en fråga... Vad är Google Reader? Fram till i förrgår hade jag aldrig hört talas om den tjänsten. Är det bara jag som har väldigt selektiv perception eller har det varit kass marknadsföring?
 
 
Från bloglovin
 

You - metal version

Outtrigger har gjort en grym cover på Robin Stjernbergs melodifestivalvinnarsång You. Jag gillar't! Vad tycker du?
 
 
 
 

Halsbränna de luxe

Någon som har något bra husmorsknep mot halsbränna? Jag blir tokig! Vatten funkar, så länge jag dricker det plus fem minuter till. Ska jag hålla på så blir det måååånga toabesök...

Som vår och vinter

Igår var det skönt vårväder, idag snöar det! Jag blev faktiskt riktigt förvånad när jag såg att natten försett hela trädgården med fem centimeter snö.


Allt som är ätbart är inte hälsosamt

Det här är anledningen till att jag är skeptisk till en del skumma tillsatser. Jag var in på Panduro och kikade på deras bakprylar men jag fick lite avsmak faktiskt. Det säljs som livsmedelsfärg, men kan ge koncentrationssvårigheter! Jag utgår från att de inte talar om sockerchocken från det färgade godiset i det här fallet...
 
 
Livsmedelsfärg från Panduro
 
Och så kikar vi på baksidan...
 
Mmm... Så gott!
 

Goda nyheter!

Det var riktigt skönt att se de stora rubrikerna idag! I alla fall på Facebook, för när jag skummade igenom media på nätet hittade jag bara en artikel på Sveriges Radios hemsida - resten missade jag (om de överhuvudtaget fanns).
 
Rubrikerna jag pratar om är förstås att EU nu förbjuder djurtestad kosmetika. Det har visserligen varit förbjudet sedan 2009, men med omfattande kryphål som nu täppts till. Vad skönt! Det finns andra sätt att undersöka om mascaran får ögonen att klia än att hälla den i kaniners ögon. Och för den delen är inte kosmetika livsnödvändigt så det finns ingen anledning att utsätta djur för onödigt lidande för den sakens skull heller.
 
 
 
 

Softish

I väntan på sjukgymnasten: kaffe, kanelbulle och krafttag med inlämningsuppgiften.


Lördagsloppis

I lördags var det loppis hela halva dagen. Vi fick sålt en hel del (mest 5- och 10-kronorsprylar) men konstigt nog känns det ändå som att man har lika mycket med sig hem igen. Och nej, det beror inte på att vi handlade upp förtjänsten... I vilket fall var det betydligt mer folk än sist vilket är roligt! Men vi packade ändå ihop en timme innan sluttiden, dels för att det knappt var några besökare då, dels för att man blir väldigt trött av att stå där i sex timmar. Och så skulle vi iväg på melodifestivalenmiddag förstås!
 
Idag har jag tagit ledigt, och ledigt i det här fallet betyder besök hos sjukgymnasten och sedan plugg plugg plugg. Veckans uppgift känns betydligt klurigare än de föregående men det ska väl gå på något sätt.
 
 
 
 

Det där med blommor...

Det där med att fröså blommor verkar inte vara min grej.
 
Passionsfruktsfröena slängde jag efter två månader då de inte visade en tillstymmelse till liv. Löjtnantshjärtanen verkar inte heller så lovande (men de får en månad till på sig). Och aklejorna ser... konstiga ut. De få som tittat upp i alla fall. Jag sådde två olika sorter (mängder med frön av varje) men bara åtta har tittat upp. Och de ser lite skakis ut...
 
 

Lite för nyfiken

Herregud vilka förvetna kärringar det finns! "Vi berättar inte", sa Kate men Sandra Cook var tvungen att berätta för någon... Kanske rent av till Sky News, som rapporterar "nyheten". 
Måste man verkligen sprida vidare allt?
 
 
 
 

Läggdags. Äntligen.

Ni får ursäkta dagens bloggtorka, det har verkligen inte varit någon bra dag idag. Imorgon kommer att bli intressant, men knappast upplyftande så därför blir det sängdags redan nu.
Boksammanfattning på Tan är på gång, förhoppningsvis får jag tummen ur imorgon. Nu: sängen! Sov gott!


Bildad, halvbildad, barbar

"Den dumme blir inte smartare för att han läser en bok han inte begriper" (och då syftar jag inte på grad av intelligens). Det är min ståndpunkt i frågan om det är bildat att ha läst klassiker eller inte .
 
Vad spelar det för roll om man läser Kalle Anka eller Strindberg om man inte förstår vad det är man läser? Och då menar jag i betydelsen att kunna tolka en text i ett större sammanhang än bokstäver i alfabetet. Det är lätt att spotta på Fjällbacka-böckerna och kalla det platta historier men är det lika lätt att förklara varför vissa urtråkiga nationalklenoder ska hyllas till skyarna istället?
 
Äh, lägg ner prettodebatten. Det är inte dumt att inte ha läst en klassiker (men det är dumt att inte ens vara nyfiken).
 
 
 
Läs gärna krönikan "Är du bildad, lille vän" i Magasinet Arena.
 
 

Ledig måndag

Ibland är det skönt med en kort vecka, särskilt när den förra avslutades med snörvel och magkrångel.
 
Idag har varit en bra dag! Semesterdag, bra besked, en punkt på checklistan avklarad, spontanfika och ännu en inlämnad hemuppgift i arbetsrätten.
 
R&A bjöd in oss på kaffe, såklart man måste ha med muffins då! Det blev en variant på ballerina surprise cupcake. Eftersom jag hade slut på choklad använde jag jordgubbssaft i marängsmörkrämen istället. Såklart hade jag ingen vettig jordgubbssaft hemma så jag gjorde en egen (blir ju dessutom mycket godare). Jag kokade helt enkelt frysta jordgubbar tillsammans med syltsocker så att det blev en tjockflytande saft. Däremot försökte jag låta bli att krossa jordgubbarna, de kan man använda som fyllning i muffinsen.
 
Alltså, muffins enligt tidigare recept, sedan gröpte jag ur en grop när de svalnat och petade ner en jordgubbe i vardera muffin. Marängsmörkrämen gjordes enligt receptet men jag bytte ut chokladen mot avsvalnad jordgubbssaft (ca 0,5-1 dl). Mums!
 
 
 
 
 

Cthulhu LEGO sets

Jag gillar inte Legos färdiga set, där "bygga" betyder klicka ihop två färdiga moduler, men visst går det att vara kreativ utanför de små fyrkantiga bitarnas ramar. Kolla in de här Lego-seten som Lovecraft-fans knåpat ihop. Cthulhu lego style...
 
 
 
 

På min fönsterbräda

Nu är det väl ändå dags för en uppdatering av hur det ser ut på min fönsterbräda! För tre veckor sedan såg det ut så här, nu har de växt till sig ytterligare.
 
Vitlöksgräslök, musmelon (djungelgurka) och chili
 
Fina tomaterna har växt rejält
 
Vattenmelonerna börjar få karaktärsblad
 
Kronärtskockan har också växt till sig
 
Egenplockade chilisar till höger, Hungarian black till vänster
 
 
 
 

Bouillabaisse med saffransaioli

Igår gjorde jag saffransaioli för första gången, Ja, det var första gången jag gjorde bouillabaisse också, men aiolin kändes mer avancerad. Innan jag tittade på receptet vill säga - det var ju busenkelt!
 
 
 
Saffransaioli
1 st äggula
2 st pressade vitlöksklyftor
1 nypa saffran
1 tsk senap
1 tsk vinäger
matolja
salt
peppar
 
  • Vispa ihop allt utom matolkan i en skål. Det blev ganska starkt med två klyftor vitlök, vill du ha den mildare ta en vitlöksklyfta istället.
  • Fortsätt vispa och tillsätt matoljan med en tunn, jämn stråle. Se till att all olja vispas in efterhand.
  • Aiolin är klar när konsistensen liknar majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  • Ställ in i kylskåpet medan du gör soppan.
 
Soppan
1 st gul lök
2 st morot
0,5 st purjolök
0,5 st fänkål
1 st vitlöksklyfta
1 st röd paprika
5,5 dl vatten
3 dl matlagningsvin
2 msk fiskfond
1 burk krossade tomater
0,5 tsk timjan
400 gram vit fast fisk (benfri)
räkor med skal
salt
peppar
 
  • Hacka lök och skiva morot och purjolök. Strimla fänkålen och tärna paprikan. Fräs grönsakerna i en stor gryta tillsammans med lite matolja och den pressade vitlöken. Grönsakerna ska bli lite mjuka men inte få färg.
  • Tillsätt vatten, matlagningsvin, fiskfond, krossade tomater och timjan.
  • Låt det koka upp ordentligt och låt sedan sjuda ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  • Skala räkorna under tiden soppan sjuder. Spara eventuellt några till garnering.
  • Skär fisken i lite större bitar (se till att inga ben finns kvar) och lägg ner den i grytan. Låt koka några minuter tills fisken är klar.
  • Lägg en näve räkor i varje tallrik, fyll på med soppa och servera tillsammans med lantbröd och saffransaioli.
  • Gott!
 
Ett gäng räkor som ska skalas.
Frysta går bra, men färska är godast.
 
Fräs grönsakerna. Det luktar ljuvligt!
 
Soppan är klar!
 
 

Veckans bokbloggsjerka

I veckans bokbloggsjerka (läs mer här) ställer Annika frågan:
 
Vilken genre önskar du att du kunde läsa men som du bara inte kan stå ut med?
 
Oj vad svårt. Poesi är något som jag lagt ner även om jag läste en hel del av det förut. Orkar inte med högtravande ordbajseri och självömkande melankoli (jupp, här generaliserar jag grovt) just nu. Eller de senaste fem åren i alla fall.
Jag tål inte riktigt tantsnuskromaner heller (en liten brasklapp för Sandemo som ofta räknas in här), men i ärlighetens namn vet jag inte om det är något jag önskar att jag kunde läsa heller.
 
Så nej, det är inga genrer jag i dagsläget önskar att jag kunde läsa - även om jag har en del böcker som jag kategoriskt ratar. My loss, I guess.
 
 

Sjukt

Att ligga i sjuksoffan har sina fördelar (må vara att de är få, men man får väl se positvt på saken): Man får sova mycket och man får mycket läst. Det ena är bra för kroppen, det andra är bra för själen. Boksammanfattning på Tan kommer så snart jag orkar ta tag i den.
 
Pojken är också sjuk och hemma. Jag tror aldrig att det har hänt att vi varit sjuka och hemma samtidigt - jag kan inte minnas det i alla fall - och definitivt inte med olika sjukdomar. Stackaren är helt däckad i förkylning, för mig så är det magen som spökar. Förhoppningsvis byter vi inte sedan...
 
 
 

RSS 2.0