Tårtverkstad
Bättre sent än aldrig! The making of the cake...
Se till att hålla koll på vilken tårtform som är vilken, annars kan hjärtat hamna upp-och-ner. Häll i smeten och in i ugnen!
Tippa ur kakan ut formen....
...och fyll med valfritt godis - här hallonmousse.
Kommer du ihåg vilken del som var vilken? Bra, lägg ihop tårtbottnarna (fyllning mot fyllning) och dekorera efter tycke och smak. Klart!
Se till att hålla koll på vilken tårtform som är vilken, annars kan hjärtat hamna upp-och-ner. Häll i smeten och in i ugnen!
Tippa ur kakan ut formen....
...och fyll med valfritt godis - här hallonmousse.
Kommer du ihåg vilken del som var vilken? Bra, lägg ihop tårtbottnarna (fyllning mot fyllning) och dekorera efter tycke och smak. Klart!
Kommentarer
Postat av: Moster
Hej! Vad bra att du har gjort en sån fin beskrivning! Jag tänkte att jag skulle göra tårtan med Emilia på onsdag, då Peter och Eva ska åka ner i gruvan. Hoppas att ni har en bra helg.
Glad Påsk.
Moster
Trackback